"Cookies"

Оваа веб-страна користи "Cookies" за да ви помогне да имате супериорно и порелевантно искуство во прелистувањето на веб-локацијата. Прочитај повеќе...

Контакт лица Јавен карактер

Лице за посредување при добивање на информации од јавен карактер

Снежана Шишковска
E-mail: snezana.siskovska@geol.gov.mk
Телефон: 02 3201 860

За подетални информации во врска со правата и обрските на барателите и имателите на информации од јавeн карактер посетете ја веб страницата на Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер www.komspi.mk

 

 

Заштитено внатрешно пријавување на укажувачи се врши до:

Д-р Науаф Баара,

Директор на Геолошкиот завод на Република Северна Македонија

Контакт тел: (02) 3222 407

е-пошта: nawaf.baara@geol.gov.mk